Skip to content

Access Bars

“….amit itt csinálunk, az alapvetően az, hogy frissítjük az operációs rendszeredet. Töredezettség mentesítjük a merevlemezedet. Adunk egy új processzort és egy úgy monitort, hogy a világ sokkal tisztábban jelenhessen meg számodra, mint korábban. És az a sok kis programod és cuccod már nincsen ott. Ja, és amúgy futtatunk még egy vírusirtót is…”

Dr. Dain Heer az Access Barsról

Mi az Access Consciousness?

Az Access Consciousness a mindennapi életben használható eszközök összessége, melynek célja, hogy nagyobb tudatosságot hozzon az életedbe. A legfurcsább dolgok, amiket valaha hallottál; de működnek.

Az Accessnek nincsenek dogmái, tanítása amit követned kellene. Nem utasít el semmit, és mindent magába foglal.

Mi az Access Bars®?

A Bars® 32 pont a fejen, amik olyan dolgokhoz kapcsolódnak mint például a tested, öröm, béke, nyugalom, gyógyulás, pénz, kreativitás, szexualitás. Amikor gyengéden megérintjük ezeket a pontokat, a tested elkezd relaxálni; kikapcsolsz. Az agyhullámok lelassulnak. Elengeded azokat a dolgokat, amik eddig megakasztottak. Egy átlagos kezelés 1 óráig tart. Emberek ezrei szerte a világon számoltak be arról, hogy olyan dolgokat segített megváltoztatni, amit megváltoztathatatlannak hittek. Olyan dolgok,  mint a testük, pénzügyi helyzetük, egészségük, kapcsolataik, és még ennél is több.

Sokszor kérdezik tőlem, miért olyan hatásos a Bars®. A Bars® egyik legnagyobb ajándéka, hogy megtanítja az embereknek a befogadást. Amikor futtatják a Barjaidat, a hátadon kell feküdnöd, és be kell fogadnod – semmi más dolgod nincs!

A mi valóságunkban nem szoktuk meg, hogy kapunk. Azt figyeltem meg: az elszigetelődés és a magány, amely abból adódik, hogy azt hisszük, mindent magunknak kell megtennünk, és senki vagy semmi nem ajándékoz nekünk bármit is, az egyik legfontosabb oka annak, amit mentális betegségnek neveznek. Ez olyan valami is, ami az embereket a függőség választása felé hajtja.

Az univerzum egyik legfantasztikusabb folyamata: megtanulni, hogy megengedjem magamnak, hogy megajándékozzanak. Számomra a lehetőségek oly mértékben megnyíltak, és oly mértékben megkönnyebbültem, hogy nem egyedül vagyok, hanem mindenkivel és mindennel kapcsolatban állok, hogy még mindig könnybe lábad tőle a szemem.

Ha elengeded mindazt a gondolatot, érzést és érzelmet, ami nem a tiéd (és ez körülbelül 99.999999%) ez a Bars® egy másik hihetetlen adománya. Sokan éveken át terápiára járnak azért, hogy szomorúság, gyűlölet vagy egyéb felismerést kezeljenek, amiről azt tartották, hogy a sajátjuk!

Nos, ha valami először nem a tiéd volt, soha nem fogod tudni kitisztítani!! A Bars® ezen nagy mértékben segít! Voltak klienseim, akik mások depresszióját, félelmét, sőt, függőségeit vették át. Az információ pontosítása és néhány Bars® kezelés segítségével a „problémák” teljességgel megszűntek.

 

Marilyn Bradford

Cikkek az Access Barsról

Mit kell tudni az Access Barsról?

Hogyan zajlik egy bars kezelés? Milyen hatása van?

A Bars kezelés általában masszázságyon történik, de végezhető földön vagy ágyon fekve, vagy ahogy éppen jól esik. A kezelő a fejed különböző pontjaid érinti, miközben kellemesen ellazulsz. Ezek a pontok olyan életterületekhez kapcsolódnak, mint például a pénz, kontroll, kreativitás, béke, kedvesség, nyugalom, öregedés, stb. (összesen 32 pont) Ezen pontok érintésének hatására erőfeszítés nélkül elengedsz minden olyan nézőpontot, érzést, gondolatot, amire már nincs szükséged, és akadályoznak a mindennapjaid során. Semmi dolgod nincs közben, csak befogadni.

A Bars mélyen ellazít, leállítja az agyalást, békét, könnyedséget, örömöt teremt a testedben. Nagyobb befogadást tesz lehetővé.

Hol kaphatok Bars kezelést? Én is megtanulhatom?

Bars kezelést kaphatsz tőlem is, mint hivatalos Access Bars kezelőtől. Ha meg szeretnéd tanulni, erre is van lehetőség. Ehhez egy 1 napost kurzust kell elvégezned. Kezelésre jelenleg saját otthonodban van lehetőség, Budapesten házhoz megyek. Bővebb információért vedd fel velem a kapcsolatot.

Bárki kaphat Barst? Ellenjavallat?

Bárki kaphat kezelést. Nincs mellékhatása, a Bars nem tud kárt tenni senkiben.

Mennyibe kerül egy Bars kezelés?

9000 Ft, a kezelés hossza kb. 60 perc.