Skip to content

Amit a hernyó a világ végének tekint, azt a mester pillangónak nevezi

Metamorfózis

A metamorfózis görög eredetű szó, átalakulást, átváltozást jelent. A metamorf masszázs (vagy metamorf technika) nem gyógyítás! Nem hagyományos értelemben vett testi masszázs, hanem egy nagyon finom, érintésekkel dolgozó módszer, melyet a lábon, a kézen és a fejen végzünk. Az eljárás az test öngyógyító képességét fokozza, aktiválja, ennek köszönhető a mélyre ható javulás illetve gyógyulás.

A módszer

A metamorf technika egy rendkívül gyengéd, érintésen alapuló módszer. A gerinc reflex zónáit célozza, ugyanis a gerincben illetve a gerinc mellett található a legtöbb blokk. Ártalmatlan, ezért gyermekeken, idős embereken is alkalmazható mellékhatások nélkül. Fontos, hogy a metamorf masszázs kezelés során nem diagnosztizálunk, nem gyógyítunk! Ha mentális, érzelmi vagy fizikai betegségben szenvedsz, mindenképpen fordulj szakorvoshoz.

Hatás

A metamorf masszázs segíthet megszabadulni a nyomasztó érzésektől, a tudattalan, hátráltató emlékek feloldásában; bármikor is alakultak ki ezek a múltban. A metamorf masszázs csökkentheti a stresszt, az aggodalmat, megszüntetheti a félelmeket, ezáltal lehetőséget teremthet egy örömtelibb életre. A kezelést végző személy katalizátorként van jelen, semmilyen szinten nem avatkozik bele a kezelt személyben végbemenő változásokba.

Ebben segíthet

  • Hatására megszűnhetnek a borús gondolatok, negatív érzések
  • Oldhatjaja a szorongást, a félelmet, a frusztrációt
  • Nő az önbecsülés, az önbizalom, a jövőbe vetett hit
  • Az életerő növekszik
  • Több boldogság és öröm jelenik meg az életedben