logo-main
unnamed

Építs vagyont kompromisszumok nélkül

A TORQUE független affiliate partnere vagyok, ez a weboldal nem a TORQUE hivatalos weboldala.

A Torque Trading Systems automatizált jegyzett digitális valuta kereskedelemmel, AI (mesterséges intelligencia) kereskedési algoritmusok kutatásával, fejlesztésével és gyakorlati használatával foglalkozik.

Kizárólag nyereséges és kockázatmentes kereskedői stratégiákat alkalmaz; mint az arbitrázs és a skalpolás.

3482c20359d27b6cb89b3996330d49257e64340216df3283ad95b0e481ea9a24

VIP 9 kereskedői besorolás a Binance Kriptovaluta tőzsdén

ami azt jelenti, hogy NAPI minimum 250 millió dollár értékben folytat kereskedést

Töltsd le az alkalmazást a mobilodra, vagy regisztrálj online!

ajánlói kód: 075988702

100% Kockázatmentes

Rizikómentes, nyereséges kereskedői stratégiák

100% Megbízható

Transzparens, törvényes céges háttér

100% Biztonságos

A Torque kiemelt figyelmet szentel a felhasználók adatainak biztonságára

100% Automatizált AI stratégia

Nyugodtan dőlj hátra, és élvezd a napi profitot a hét minden napján

A jóllét az élet teljes megtapasztalásának képessége

Ha nem tanulod meg, hogyan keress pénzt miközben alszol, életed végéig dolgozni fogsz.

Életünk javarészt azzal telik, hogy dolgozunk a pénzért. Gyakran a túléléshez szükséges pénzért. Ez nem korrekt.  Így se időd, se elegendő pénzed nincs arra, hogy olyan életet élj, amilyenre mindig is vágytál. Lehet másként is. Mi lenne, ha mostantól a pénz dolgozna neked?

A torque segít neked ebben

Havi 5-7% profit

Havi 5-7% profit

A Torque a fő kriptovaluták tárolására és profit termelésre alkalmas digitális pénztárca – de annál jóval több. ∼ 0.15-0.45% napi profit, a korábbi tapasztalatok alapján. Hozam jóváírás a hét minden napján.

Termelj pénzt továbbajánlás nélkül

Termelj pénzt továbbajánlás nélkül

Nincs matching bónusz, direkt értékesítési jutalék, bináris rendszer. A kifizetésnek semmilyen formában nem feltétele a továbbajánlás.

Kiváló ajánlói program

Kiváló ajánlói program

Az egyik legjobb a piacon. Nem MLM, ezért az ajánlás nem kötelező – de kifizetődő.

"Meggondoltam magam" garancia

"Meggondoltam magam" garancia

Nincs lekötés. A betét és a hozam is 100% likvid, bármikor kivehető büntetés nélkül.

Kötelezettségektől mentes

Kötelezettségektől mentes

Nincs: liszensz díj, megvásárolandó csomagok, éves díj, vagy bármilyen más költség vagy kötelezettség.

ÉLŐ ügyfélszolgálat

ÉLŐ ügyfélszolgálat

Több nyelvű, élő ügyfélszolgálat a hét minden napján, 0-24-ig az esetleges problémák, kérdések orvoslására.

Torque Trading Systems

A Torque Trading Systems egy 9 éve a piacon tevékenykedő szingapúri vállalat része, amely nemrégiben mutatta be a legújabb  irányvonalát, a Torque Super Wallet-ot (Szuper Pénztárcát).  A Torque Trading Systems a piaci megjelenése óta banki alapok, FX határidős ügyletek, törzsrészvények és tőkerész kezelésével és menedzselésével, valamint jegyzett digitálisvaluta- (kripto) tőzsdei és OTC tőzsdei kereskedésével foglalkozik.

A vállalat, a tulajdonosi köre és a menedzsment csapata egyaránt a maximális átláthatóságot képviseli, ami 2020-ban, ebben az iparágban kulcsfontosságú dolog.

A vállalat AI (Mesterséges Intelligencia) kereskedési algoritmusok/rendszerek/megoldások kutatásával, fejlesztésével és gyakorlati használatával foglalkozik.
A Torque Super Wallet alkalmazása mind ANDROID, mind iOS operációsrendszerű készülékeken elérhető!

Bernard Ong

A Torque CEO-ja. A Snapp Innovations Ltd. és az Almega Financial Group vezérigazgatója.

Ellenőrizd a céget magad is, a vezetőség többi tagját itt megtalálod!

Mit kínál neked a Torque?

Passzív jövedelem

A Torque szuper wallet profitot termel a nap 24 órájában, a hét minden napján, ajánlás nélkül is. Mértéke tőled függ.

Anyagi függetlenség

A havi 5-7% profiton túl, a Torque egy olyan ajánlói rendszert dolgozott ki, mely könnyedén lehetővé teszi, hogy pár hónap alatt, minimális befektetéssel is akár, anyagilag függetlenné válj egyszer s mindenkorra.

Kiemelkedő ajánlói rendszer

Ajánlás esetén 6-33% ajánlói bónusz 7 szint mélységig, + vezetői extra bónuszokkal jutalmaz a Torque. Nem kell profi hálózatépítőnek lenned ahhoz, hogy élvezd az ajánlói rendszert. Ha azonban az vagy, rendkívül gyorsan stabil, magas jövedelemre tehetsz szert. Részletekért vedd fel velem a kapcsolatot a lap alján található űrlap segítségével.

Hosszú távú együttműködés

Hype mentes, 100% transzparens, megbízható céges háttér. A mai világban, amikor naponta jelennek meg “holnapra milliomos leszel” ígéretekkel kétes üzletek, ez különösen fontos. A Torquera hosszú távon is építhetsz.

Nincs termék értékesítés

Nincs értékesítés, nem adsz el semmit. Így kötelező vásárlás, vagy kötelező aktivitás, autoship vagy bármilyen más kötelezettség sincs.

Torque életstílus

A Torque az anyagi jólét megteremtése mellett lehetőséget biztosít arra is, hogy gyorsan, kényelmesen foglalj szállást, repülőjegyet, vásárolj online a Torque Mall-ban, online játokkal játssz, sportfogadásokat köss, végrendelkezz a vagyonodról egyetlen alkalmazáson belül.

Legyél Torque-os!

Töltsd le a mobil alkalmazást most, vagy regisztrálj online!

ajánlói kód: 075988702

unnamed

Miért éppen a Torque?

Pénzügyi függetlenség

A Torque, bár nem MLM, az ajánlói rendszerét tekintve is kiemelkedik versenytársai közül. Nincsenek nehezen teljesíthető elvárások, kötelezettségek. A rendszer úgy lett felépítve, hogy az anyagi jóllét a Torque segítségével bárki számára elérhető legyen. Kevés, de rendszeres és következetes “munkával” pár hónap alatt könnyedén anyagilag függetlennél válhatsz. Tarts velünk!

Kiváló befektetés

Havi 5-7% hozam mellett a befektetett pénzed 100%-ban likvid, tehát bármikor szabadon, szankciók nélkül hozzáférsz. Nincs lekötési idő. Az alkalmazott kereskedési stratégiáknak köszönhetően a befektetés kockázatmentes.

Az arany mellett egyértelműen a kriptovalutáké  a jövő – ami már elérkezett.

Pontos, megbízható, biztonságos

A biztonságról a több lépcsős azonosítás és az adataid titkosítása gondoskodik. A Torque kiemelt figyelmet fordít a személyes adatok védelmére. A hozam jóváírások az év minden napján, ugyanabban az időpontban körül kerülnek jóváírásra.

Legyél üzlettársunk!

Jó helyen, a legjobb időben vagy! Nem csak a magyar, de szinte az egész európai piac is majdnemhogy érintetlen. A 60 000 tag (2020.júniusi adat) csupán kb. 15%-a található Európában. Rendelkezel csapatépítői tapasztalattal? Akkor itt a nagy lehetőség, hogy az élvonalba kerülj, és egy egész ország, vagy Európa több országának vezetője legyél! Vedd fel velem a kapcsolatot, és beszéljünk a kompenzációs tervről!

Ügyfélcentrikus, barátságos cég

Volt szerencsém az ügyfélszolgálattól segítséget kérni, és kellemes meglepetésben volt részem. Azonnali válasz, és rendkívüli kedvesség jellemzi őket. Ez nem csak az alkalmazottakra, de a cég vezérigazgatójára is igaz. Bármikor felveheted a kapcsolatot Bernard Ongal, és garantálom, benne se fogsz csalódni. Ha éppen Szingapúrban jársz, találkozhatsz vele személyesen is – nem egy esetben volt már példa arra, hogy vendégül látott Torque felhasználókat.

A Torque életstílus

A Torque több. A Torque más. A Torque életstílus, valódi, élő közösséggel, ahol soha nem vagy egyedül. Alkalmazáson belül figyelemmel kísérheted az élő kereskedést, a Kripto Akadémián fejlesztheted a tudásod, ha unatkozol, online játékokkal játszhatsz. Gondoskodhatsz szeretteidről, végrendelkezhetsz digitális vagyonodról. A Torque Mall-ban online vásárolhatsz, alkalmazáson belül válthatod át, kezelheted kriptovalutáid, azonnal küldhetsz pénzt, bárhol is vagy a világban – csak internet elérésed legyen. 🙂 Csatlakozz a Torque közösséghez!

Legyél az üzlettársunk!

3+1 egyszerű lépés az anyagi függetlenséged felé

1.

TÖLTSD LE AZ ALKALMAZÁST

 A Torque wallet IOS-re és Android rendszerre is elérhető. Töltsd le ingyen, vagy regisztrálj online.

2.

Regisztrálj

Az alkalmazás letöltése után add meg a szükséges adatokat. Online regisztráció esetén szintén. Ha a mobilodon végzed a regisztrációt, ajánlói kódot kell megadni: 075988702

3.

Töltsd fel a tárcád

Töltsd fel a tárcád legalább a minimum egyenleggel:

1 ETH / 0.02 BTC / 250USDT  / 5 LTC 

Majd dőlj hátra, és élvezd a naponta érkező nyereséget. A Torque elvégzi a munkát helyetted.

Hol, hogyan tudok kriptovalutát vásárolni?

> > > Vedd fel velem a kapcsolatot, mutatok két gyors és biztonságos lehetőséget < < <

+ 1

Legyél az üzlettársunk!

Üzlettársnak lenni a Torque-nál egy nyertes-nyertes pozíció.

Miért? Amikor a Torque-ot ajánlod, egy olyan automatikus pénztermelő rendszert, egy arany tojást tojó tyúkot ajándékozol. Az első naptól kezdve, az év 365 napján hozamot termel, és még aznap jóváírásra kerül a tárcádban. Az ajánlásodért cserébe a Torque téged is bőségesen megjutalmaz. Egyedülálló ajánlói rendszere neked is lehetővé teszi, hogy elérd a pénzügyi céljaid. Amennyiben üzletben gondolkodsz, a részletes ajánlói programot kérd el tőlem, írj üzenetet az alábbi űrlap segítségével!

PowerPoint Presentation
PowerPoint Presentation

A teljes és részletes bónusz programot az indulásod követően fogod megkapni.

Legyen a Torque sikere a Te sikered!

Ha már regisztráltál, vagy segítségre van szükséged, vedd fel velem a kapcsolatot.

unnamed

ajánlói kód: 075988702